За нас

Ароматик ООД е водеща българска компания с близо 20-годишни традиции в производството и търговията с перилни и почистващи препарати под марката А1 и автокозметика МОТОХ. Фирмата непрекъснато разширява своя пазарен дял и заема ключови позиции както на вътрешния, така и на международните пазари.

Тя е един от най - големите български производители на
перилни и почистващи препарати и автокозметика.

Ароматик е една от малкото фирми, която осигурява напълно завършен цикъл при производството на перилни и почистващи препарати и автокозметика. 

Благодарение на модерната технологична база и успешната продуктова политика, която следва  световните тенденции в нашият бранш успяваме да бъдем толкова години търсен производител на български качествени перилни и почистващи препарати за дома и автомобила.

Фирмата инвестира значителни средства в опазването на околната среда и в социалното развитие на региона, където се намира производствения блок. През последните години Ароматик ООД се посвети на въвеждане на непрекъснати подобрения, следвайки отблизо изискванията на своите клиенти, както и всички промени, които Европейския съюз наложи в законодателно отношение. Компанията инвестира в нови машини, в обучение на персонала и в подобряване на микроклимата на работната среда.

Крайната цел на ръководството винаги е била производството на съвременни иновативни продукти с постоянно качество и безопасни за човешкото здраве.

Общи условия   Политика на поверителност

2017 © Aromatic.BG. Всички права запазени!

× НАЧАЛОA1MotoxЗА НАСКОНТАКТИ
 
× BG EN GR RO RU UK